Zbrali smo nekaj izjav uporabnikov BI MAG izdelkov...


V zadnjem času me je že nekajkrat napadla nenadna viroza. Bolečine so bile hude, tako, da nisem mogel nadaljevati z delom in sem potreboval takojšen počitek. Motila me je tudi svetloba in obšla me je slabost. Z magnezijevim oljem sem rahlo zmasiral vrat, predvsem na straneh. Bolečina je popolnoma popustila v manj kot pol ure, protibolečinskih tablet pa nisem potreboval. Od takrat imam malo pršilko vedno pri sebi.

Miloš 38 let, Ljubljana

 

 

 

Sem športnica in se rada pogosto udeležujem organiziranih tekov in maratonov. Seveda imam naslednje dni vedno boleče noge. Doslej sem bolečine lajšala z raznimi športnimi geli in kremami. Odkar sem spoznala Bi mag magnezij pa ga redno uporabljam vsak dan, pred tekom in takoj po koncu teka. Pohvalim se lahko, da nimam nobenega »muskelfibra« več, dan po teku nimam nobenih težav z utrujenimi ali bolečimi nogami.

Sanja 44 let, Kranj

 

 

Izdelke iz magnezijevega klorida sem poznala že od prej, naročala sem jih iz tujine. Sedaj sem vesela, da so dostopni tudi pri nas, saj sem s pomočjo magnezijevga pršila izboljšala svoj spanec. Zaspim brez posebnega truda in tudi kvaliteta spanca je boljša. Včasih si pripravim tudi kopel za noge, ki je prijetna in tudi koristi mi.
Z magnezijem pomagam tudi možu, ki ima diagnosticiran sindrom nemirnih nog. Masaža z magnezijem mu stanje zelo izboljša in umiri.

Majda, 76 let, Domžale

 

 

 

V rami imam kalcinacije. Bolečine so me ovirale pri delu in počutju. Z magnezijevim gelom si zadnji mesec vsak dan masiram bolečo ramo in izboljšanje sem zaznal praktično takoj. Do ponovnega kontrolnega pregleda pri zdravniku sicer ne bom vedel, ali se je kalcinacija zmanjšala, sem pa zadovoljen, ker so bolečine pojenjale in jih skoraj nimam več, predvsem pa lahko normalno delam.

Borut, 54 let, Celje

 

 

Imam boleče menstruacije. Včasih sem jemala tablete proti bolečinam, Po nasvetu mamine sodelavke sem začela uporabljati magnezijevo olje in tudi gel. Z njim se namažem po spodnjem delu trebuha zvečer in zjutraj. Bolečin pogosto nimam več ali pa so zelo blage. Sem zelo zadovoljna z uporabo.

Zala, 18 let, Slovenske Konjice

 

 

Imam luskavico. Prizadeti deli so komolci, kolena, pazduhe in območje lasišča. Poskusila sem že veliko preparatov, ki naj bi izboljšali moje stanje, a sem najbolj zadovoljna z uporabo magnezijevih kopeli. Približno enkrat na teden si v kadi pripravim toplo kopel z magnezijevimi kosmiči, v njej se namakam vsaj 30 minut. Občutek imam, da magnezij dejansko zavira vnetje in lepo blaži moje stanje. Sedaj bom začela prakticirati tudi masažo lasišča z magnezijevim oljem in upam, da bodo tudi tukaj rezultati tako dobri.

Vesna, 52 let, Kočevje

 

 

 

Včasih me napade glavobol, čutim pritisk v sencih ali v čelu. Poizkusila sem z uporabo magnezijevega olja. Natrem si ga v vratni predel in z njim masiram področje na sencah. Glavobol navadno popusti prej kot v 30 minutah. Tak način reševanja glavobola se mi zdi naravnejši kot jemanje protibolečinskih tablet.

 

Tina, 37 let, Vrhnika

 

 

 

Dvakrat tedensko rekreativno igram in line hokej, imamo tudi tekme, kjer gre za točke, tako da lahko rečem, da je telesna obremenitev velika. Magnezijevo olje si nanesem takoj po koncu vsakega treninga ali igre, ko grem izpod tuša, na vlažno kožo. Sedaj nimam več bolečih nog in nočnih krčev, ki so mi motili spanec.

Luka, 34 let, Ljubljana

 

 

 

Na rokah se mi je pojavil izpuščaj, neka vrsta dermatitisa. Delam s kozmetičnimi preparati. Roke sem si približno tri dni 1-2 krat na dan namazala z magnezijevim gelom, ko se je ta posušil pa se s hranljivo kremo iz karitejevega masla in koža se mi je zelo kmalu popolnoma opomogla.

Anja, 17 let, Novo Mesto

 

Zaupajte nam svojo izkušnjo, z veseljem jo bomo delili  . . .